DanskEnglish

Fun

Last changed
March 28th 2010
(2009-10-31)

Interesting tings about computers in movies 1. Tekstbehanlingsprogrammer har aldrig nogen cursor.
 2. Man behøver aldrig at benytte mellemrumstasten, når man indtaster lange sætninger.
 3. Alle skærme har 2 tommer høje karakterer.
 4. Avancerede computere, som dem der bruges af NASA, CIA og andre offentlige institutioner, har altid et let brugeligt grafisk bruger-interface.
 5. De computere, der ikke har et let brugeligt grafisk bruger-interface, har tilgængæld et ekstremt kraftfuldt tekst-baseret kommandosprog, der fuldstændigt korrekt forstår og udfører kommandoer skrevet i klart sprog.
 6. Resultatet er, at man kan få adgang til en hvilken som helst information, ved blot f.eks. at taste: "ÅBEN ALLE HEMMELIGE FILER".
 7. På samme måde kan man inficerer enhver computer med et destruktivt virusprogram ved blot at taste: "INDLÆS VIRUS".
 8. Når en computer får virus stiger temperaturen i denne, nøjagtig som hos mennesker. Efter et stykke tid begynder der at komme røg ud af diske og skærme.
 9. Alle computere er altid tilsluttet et netværk. Du kan altid få adgang til skurkens computer, selv hvis den er slukket!
 10. Store computere dytter, hvergang man trykker på en tast, samt når skærmen opdateres. Nogle computere skriver så langsomt på skærmen, at man kan nå at læse det. De "virkelig avancerede" computere simulerer også lyden af en matrix-printer, når der skrives på skærmen.
 11. Alle computere har kontrolpaneler med masser af blinkende lamper og tusindvis af volt under overfladen. Alvorlige programfejl medfører at lamper på kontrolpanelet sprænger, der kommer røgskyer og gnister, og tilsidst en eksplosion, der tvinger folk væk fra computeren.
 12. Folk der taster data ind på en computer, vil slukke den uden at gemme data.
 13. En hacker kan kommer ind i de mest sikrede computere i verden i løbet af 2 minutter, og gætte det top-hemmelige password i 2 forsøg.
 14. En hvilken som helst "ADGANG NÆGTET" meddelelse kan overstyres.
 15. Komplekse beregninger og indlæsninger af store datamængder, kan foretages på under 3 sekunder. Data kan overføres via kommunuikation med hastigeheder på 2 gigabytes pr. sekund.
(Copyright © 1995 Linette Vik)

(2009-07-25)

Version 2.3 - Copyright © 1996-2022 by Lars Fallentin, Denmark